Receptek

A szilveszteri büféasztal sztárja

Jahni László receptje

2024. december 27.

4 db keménytojás

120 g harcsafilé

0,5 dl tejszín

1/2 gyökér torma, frissen reszelve

citromlé

100 g majonéz

2 db zöld alma apró kockákra vágva

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A megtisztított tojásokat félbevágjuk, a sárgáját kiemeljük és félretesszük. Elkészítjük a tölteléket: a tejszínben megpároljuk a harcsafiléket, sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a tormát és krémesre turmixoljuk, majd a tojásokba töltjük a tojássárgáják helyére. A főtt tojássárgájákat belereszeljük a majonézbe, és hozzákeverjük a felkockázott almát. Erre tálaljuk a töltött tojásokat.

kaszinótojás

További receptek

Kapcsolódó cikkek