Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/13/2018101122633m-770x_.jpg?token=cffa2673e15860bf987a78603b144634)
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej
Szerző: Kovács András-Kovács János (berzencei termelők, Ko-Ko Kft.)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Ahogyan az Ínyesmester írja, a mézescsók valószínűleg a mézeskalács egyik „leszármazottja”.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű