Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű