Receptek

Csontos mangalicakaraj „hentes módra”

Macsinka János receptje

2025. április 7.

4 db csontos mangalicakaraj

1 db tárkonyos pecsenyelé

20 dkg konfitált salotta­hagyma

20 dkg Monte Nevado mangalicasonka

20 dkg cornichon uborka

10 dkg medvehagymapesto

40 dkg nudli

20 dkg tormás burgonyahab

frissen őrölt bors

1 dl olívaolaj

kakukkfű

fokhagyma

5 g vaj

ADAG: 4 főre

A mangalicakarajt frissen, 58 fokos maghőmérsékleten készre sütjük, majd kevés tárkonyos pecsenyelevet öntünk rá. Külön adjuk hozzá a mangalicasonka-roládot, pirított, konfitált salottahagymát és cornichon uborkát. Köretként medvehagymapestós nudlit adunk hozzá, és kevés tormás burgonyahabbal díszítjük. 

medvehagyma , nudli , mangalica

További receptek

Kapcsolódó cikkek