Spanjevic Igor receptje
2025. november 26.- 3 ek majonéz
- 3 ek dijoni mustár
- 225 g roppantott borsos
- pulykamellsonka
- 225 g szeletelt pepperoni
- 225 g aszalt paradicsomos pulykamellsonka
- 6 nagy jégsalátalevél
- 225 g parmezán sajt
- 225 g szeletelt mozzarella
- 225 g sült piros paprika
Egy kis tálban keverjük össze a majonézt és a dijoni mustárt. Melegítsünk fel egy nagy serpenyőt közepes lángon, és pirítsuk meg benne a piadinákat, amíg rugalmasabbak lesznek. Minden piadinát kenjünk meg egyenletesen a majonézes keverékkel. Rakjuk rá rétegesen a pulykasonkát, pepperonit, jégsalátát, parmezánt, mozzarellát és a sült paprikát. Tekerjük fel a piadinákat szorosan spirálba, majd hűtsük 15 percig.
Vágjuk fel 2-3 cm vastag korongokra, tálaljuk azonnal, vagy csomagoljuk be szorosan, és tálalásig tegyük hűtőbe, legfeljebb egy napig.
![]()
A karácsonyi pulykás menü támogatója a Gallicoop.




