Receptek

Piadinás pulykasonka szendvics

Spanjevic Igor receptje

2025. november 26.
  • 3 ek majonéz
  • 3 ek dijoni mustár
  • 225 g roppantott borsos
  • pulykamellsonka
  • 225 g szeletelt pepperoni
  • 225 g aszalt paradicsomos pulykamellsonka
  • 6 nagy jégsalátalevél
  • 225 g parmezán sajt
  • 225 g szeletelt mozzarella
  • 225 g sült piros paprika
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Egy kis tálban keverjük össze a majonézt és a dijoni mustárt. Melegítsünk fel egy nagy serpenyőt közepes lángon, és pirítsuk meg benne a piadinákat, amíg rugalmasabbak lesznek. Minden piadinát kenjünk meg egyenletesen a majonézes keverékkel. Rakjuk rá rétegesen a pulykasonkát, pepperonit, jégsalátát, parmezánt, mozzarellát és a sült paprikát. Tekerjük fel a piadinákat szorosan spirálba, majd hűtsük 15 percig.

Vágjuk fel 2-3 cm vastag korongokra, tálaljuk azonnal, vagy csomagoljuk be szorosan, és tálalásig tegyük hűtőbe, legfeljebb egy napig.



A karácsonyi pulykás menü támogatója a Gallicoop.

pulyka , pulykasonka

További receptek

Kapcsolódó cikkek